MUUT HOIDOT

ION SPA - DETOX JALKAHOIDOT

   Miten Ion Detox toimii:


Ion Detox tuhoaa kehon bakteereita, viruksia, sieni-infektioita sekä hiivaa,
kohentaa yleistä olotilaa, lisää enrgisyyttä, virkistää kehoa, poistaa väsymystä
sekä stressiä. Kehosta erittyy hoidon aikana jalkapohjien ihohuokosten kautta
veteen fosfaatteja, nitraatteja, ammoniakkia ja metalleja. Elekrolymfahoito vaikuttaa positiivisesti moniin eri ongelmiin kuten verenkiertoon, lynfakiertoon, kuona-aineiden poistumiseen, sydän- ja verisuoniongelmiin, sisäelinongelmiin, kuukautiskipuihin ja kehon ph-arvoon. Kehon solut puhdistuvat ja kehoon tulee happea joka auttaa kehoa voimaan paremmin, ihokin näyttää paremmalta. Hoito rentouttaa ja virkistää niin kehoa kuin jalkoja. Hoidon kesto on 30 minuuttia. 5-10 hoitokerralla saadaan jo hyvää puhdistumista aikaan.


KEHON VIRHEASENNOT VOIDAAN KORJATA

Mistä johtuu että kehossa on virheasento?
Eräs kehon tärkein virheasentoon vaikutava asia on hermo-jännekierteet kehossa,
joka on aiheutunut onnettumuudessa, putoamisessa, liukastumisessa, kaatumisessa tai iskusta.

Tuloksena on lihaskireys, toinen jalka saattaa tästä syystä olla lyhyempi, jolloin se rasittaa polvea, lonkkaa ja selkä kipeytyy. Tulloksena voi olla myös mahdollinen skoljoosi ja niska-hartiaseudun kiputila. Toki näihin kipuihin on muitakin syitä. Kireys, joka on kehossa pitkän aikaa aiheuttanut kipua voi kroonistua ja aiheuttaa mm. lonkka- ja selkäkipuja. Kun ikää karttuu, voi tulla jäykkyyttä ja kivut kovenevat.

Avaamalla hermo-jännekireyden voidaan lihaskireyttä helpottaa, keho suoristuu, jalat saadaan tasattua. Mitä nuorempana hermo-jänneratojen korjauskäsittely aloitetaan sen paremmaksi kehon joustavuus saadaan. Vuosien kokemuksella voin kertoa että hyvin moni on saanut avun. Jalkojen pituusero, joka on 1,5 – 2,5 cm (aika yleinen pituusero) saadaan jo muutamalla, jopa ensimmäisellä kerralla tasattua. Pahin jalkojen pituusero, joka on korjattu, on 4,5 cm, ja se on vaatinut useamman käyntikerran. Jotta tulos on pysyvä on parempi, että kehon tasaus tehdään pikkuhiljaa. Nuorin hoidettava on ollut parin viikon ikäinen. Siis hyvin nuoria voidaan hoitaa. Mitä nuorempana keho käsitellään sen parempi ja kivuttomampi keho saavutetaan.


Hoito on kokonaisvaltaista päästä varpaisiin ulottuvaa. Se tehdään sormin vapauttaen hermokireydet paikka paikalta. Suosittelen noin 5 – 10 käyntikertaa ja jatkossa 4-6 kertaa vuodessa ylläpitokäyntejä.


Kireyttä voidaan vapauttaa myös alipainerullauksella (LGP), jonka olen myös huomannut auttavan hermokierteiden vapautumiseen. Kun keho voi hyvin elämänlaatu paranee ja unikin on syvempää, ja herää aamulla levänneenä ja jaksaa päivät pirteämpänä.

 

Hoitokartoitus

Ensimmäisen hoitokäynnin alussa tehdään hoitokartoitus ja varmistetaan hoitojen sopivuus ettei mitään estettä hoidon ottamiselle ole. Muutamia hoitorajoitteita mainiten ovat mm. raskaus, sydänsairaudet, iho-ongelmat, juuri tehty leikkaus, suonikohjut, tulehdus kehossa, akuutti syöpävaihe.

 

Hermorata-jännekäsittely

Käsittelyalueet ulottuvat päästä varpaisiin. Kevyellä hermoratojen ja jänteiden paikalleen siirrolla hoidetaan monia kehon häiriöitä. Kun hermoradat ja jänteet saadaan oikeille paikoilleen, kehon oma neste- ja energiakierto kierto korjautuu. Kivut ja jännitystilat poistuvat. Monet onnettomuuksissa, kaatumisissa tai jopa synnytyksen aikana tulleet hermoratamuutokset korjaantuvat ja jäykkyys kehosta poistuu. Kasvojen käsittelyllä vaikutetaan ilmaisuun, yölliset hampaiden purentahäiriöt vähenevät ja äänenkäyttö helpottuu. Hoito sopii kaiken ikäisille, erinomaisesti myös lapsille ja vastasyntyneille, ja olo on käsittelyn jälkeen miellyttävän rentoutunut. Käsittely on erittäin hellävarainen. Hyviä tuloksia saatu esim. koliikissa, korvasärkykierteessä sekä lonkka-asentojen korjauksessa. Tämä hoitomuoto on Suomessa kehitetty. Koko kehon hoito 1,5 tuntia.

 

Lapsille oma Hermorata-jännekäsittely hoito

Lapsille on oma hyvin lempeä hemorata-jännekäsittelyhoito. Synnytyksen aikana esim. imukuppisynnytyksessä lapsen pään alueen hermot ovat kimpussa. Niitä voidaan hermorata-jännekäsittelyllä myöhemmin vapauttaa.
Synnytyksen aikana tulleet lonkan virheasennot voivat aiheuttaa hermo-jännekireyttä. Näitä voidaan käsittelyllä vapauttaa. Lisäksi lapsen unirytmi tasaantuu ja moniin muihin vaivoihin löytyy helpotusta. Lapsi voi paremmin ja vanhemmat saavat myös nukkua yönsä levollisemmin. Hoidon kesto on noin 30 minuuttia. Vanhemmat voivat olla mukana hoidon aikana.Jäsenkorjaus

Koko kehon manipulaatiohoitoa. Kokonaisvaltainen kevyt käsittely, jossa pääpaino on selkärangan hoidossa. Välilevyn pullistuma korjautuu ja nikamalukot vapautuvat puristuksesta. Myös niska, kädet, jalat ja lonkat käsitellään. Hoidon pysyvyys varmistetaan lihaksia pehmittämällä ja hermorata-jänne käsittelyllä. Käsittely vaikuttaa lihaskuntoon ja poistaa jännityksiä vapauttamalla tilaa nestekierrolle sekä parantamalla aineenvaihduntaa. Tenniskyynerpään, niska–hartiakipujen ja issiashoidossa on saatu hyviä tuloksia. Jäsenkorjaushoidolla voidaan myös poistaa lonkkakipuja ja tasata eripituisia jalkoja. Hoito on tehokasta ja vaikutus koko kehooa rentouttava. Hoidon kesto valinnan ja tarpeiden mukaan 1- 1,5 tuntia.Intialainen päähieronta

Pää-, hartia- ja kasvojen alueen hoito. Intiasta peräisin oleva n. 3000 vuotta vanha ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Vaikuttaa rentouttavasti ja tehokkaasti pään ja niskan alueen jännityksiin. Niska, hartia ja päänalueen käsittelyssä verenkierto paranee ja vaikuttaa koko kehon energiakiertoon. Käsittely vahvistaa hermojärjestelmää, vähentää stressiä, stimuloi lymfanesteen kiertoa ja poistaa kuonaa. Sarjahoidossa myös aivojen hapensaanti paranee, päänahka tulee irtonaisemmaksi, hiustenkasvu lisääntyy ja jännitykset laukeavat. Päähieronta myös rentouttaa ja parantaa unen laatua. Hoitojen kesto 30- 45 minuuttia.

 

Ayurvedinen kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta Shila Abhyanga (sanskriitiksi) on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä, sekä Havaijilla. Lämpövaikutus saattaa levitä koko vartaloon, ihoon ja jopa syvempiin ihokudoksiin. Kuumakiviterapia edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Lämpökäsittely edistää epäpuhtauksien poistumista elimistöstä ja lisää lymfaverenkiertoa. Pitkäkestoinen lämpökontakti syvärentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan. Hieronta luo asiakkaalle syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen. Hoidossa käsitellään kädet, jalat, selkä, vatsan alue, kasvot sekä jalat.

Tasapainottaa hermoston toimintaa. Tuo miellyttävän, rauhallisen olon hoidon jälkeen, joka jatkuu pitkään parantaen koko elimistön toimintaa. Hoidon kesto 1 h – 1,5 h.


Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin; koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä, jotka tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin posken iho ja ne jakavat tasaisesti lämpöä. Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. 


Kenelle kuumakivihieronta ei sovi:

Raskaana oleville ensimmäisen kolmanneksen aikana. Loppuraskaudestakin vain osahoitona esim. raajat ja kasvot. Kuumakivihierontaa käytetään joissakin maissa synnytyksissä kivunlievittäjänä. Sydänsairaalle, joka ei kestä saunoa. Jos kykenee saunomaan, voi kuumakivihierontaankin tulla, mutta muista mainita sairaudestasi hoitajalle. Jos ihosi on rikki tai sinulla on erittäin paha akne. Eli ei auki olevalle iholle. Sopii psoriasis iholle, jos iho ei ole auki. Ei tehdä hoitoa runsaille suonikohjualueille. Tulehdukset hoitoalueella (esim. niveltulehdus). Heti leikkausten jälkeen.
Syöpä, akuutti vaihe, mutta terminaalivaiheessa kuumakivihierontaa voidaan käyttää kivun lievittämiseen.
Hoidoissa käytetään laadukkaita hoitoöljyjä, joissa ei ole synteettisiä väri- tai säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. Öljyjen valmistukseen on käytetty luonnonmukaisesti viljeltyjä kasveja, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Hoidossa käytetään seesamöljyä, joka hoitaa ihoa ja imeytyy hyvin.


SuJok - käsien - ja jalkojen akupunktiohoito

SuJok akupunktiohoito on vanhasta kiinalaisesta ja tiibetiläisestä akupunktiosta kehitetty hoitomuoto. Käsien ja jalkojen päätepisteiden kautta voidaan vaikuttaa sisäelimiin ja sairauksiin, eri niveliin, kehon kipukohtiin sekä selkärankaan. Hoito voidaan tehdä akupisteitä painamalla, neulottamalla tai ihoon jätettävien siementen avulla, jotka kiinnitetään ihoteipillä kehoon vuorokaudeksi. Neulotus tapahtuu viitenä peräkkäisenä päivänä. Tekniikoita voidaan yhdistää muiden hoitojen kanssa ja näin tehostaa hoitojen vaikutusta. Muualla maailmassa myös lääkäreiden käyttämä tukihoito. Hoidon kesto 30–60 minuuttia.

 

Energiahoito

Rentouttava kokonaisvaltainen hoito. Stressin ja sairauksien helpottamisen lisäksi auttaa tiedostamaan oman kehon ja sen ympärillä olevan energian. Hoito on rentouttava, vaikuttaa puhdistavasti mieleen ja antaa uutta energiaa itsensä kuuntelemiseen ja hyvän olon vaalimiseen. Käsittely vaikuttaa kehossa useita päiviä, jopa viikkoja. Se tasapainottaa kehon energiajärjestelmät ja chakrat. Hoito kestää noin tunnin.

Kaikki hoidot ovat 100 prosenttisia luontaishoitoja ilman kemikaaleja. Hoitoihin voidaan yhdistää luonnon kiviä tehostamaan niiden vaikutusta. Hoidoissa käytetään myös luonnollisia tuoksuja ja rentouttavaa musiikkia.

 

Galvanic Spa kasvohoidot

Hoito tehdään Galvanic Spa laitteella ja patentoidulilla korkealaatuisilla
kasvotuotteilla:
-Vaikuttaa suoraan ikääntymisen ualkuläheillä ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi
-Ylläpitää ihon nuorekasta rakennetta, kiihdyttää kollageenituotantoa 130%:lla
-Tekee ihosta joustavamman ja sileämmän
-Tasoittaa ihonväriä
-Häivyttää pieniä ryppyjä ja juonteita
-Poistaa läikikkyyttä, saa ihon heleämmäksi
-Vähentää ihon värimuutoksia, pigmenttiläiskien määrä vähenee
-Tehostaa ihon kosteutusta

Hoidot tehdään sarjahoitoina 2-3 kertaa viikossa. Suositellaan 6-10 sarjan hoitojaksoa.
Hoidon vaikutusiholla on 24-tuntia. Hoitoon varataan 1 tunti.
Yhdessä LPG-kasvohoidon kanssa sadaan vielä tehokkaampi
vaikutus kun halutaan muokata kasvoja, kaksoisleukaa ja kaulaa. Hoito on miellyttävä
ja rentouttava. Ylläpitohoitoja suositellaan kasvojen hoitovaikutuksen säilymiseksi.

 

Galvanic Spa kehon selluliittihoito

Hoito tehdään Galvanic Spa laitteella ja patentoidulla korkealaatuisilla kehon tuotteilla:
-Käytetään rasvakertymiin ja myrkyllisten aineiden poistamiseen kehosta
-Vähentää selluliittia ja silottaa ihoa
-Kiinteyttää vartaloa
-Hoitojen yhteydessä käytetään tehokasta geeliä hoitopään kanssa

Galvanic kehonhoito yhdessä LPG-kehonhoidon kanssa tehostetaan hoidon vaikutusta.
Valittavana kehon alueet: vatsa, allit, reidet tai kaikki yhdellä kertaa. Hoito kestää noin tunnin,
riippuen alueiden paljoudesta . Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja juoda pitää paljon. Suositellaan
kevyttä ruokavaliota hoitojen jälkeen. Hoidot tehdään sarjahoitoina, suositus 6-15 sarjan hoitokertaa noin
2 kertaa viikossa. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuukaudessa.