TUOTTEET


KOULUTUS

Hermorata-jännekäsittely kurssi  tulossa syksyllä 2015.

    Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

    Kouluttajat: Heikki Aalto hoitomuodon kehittäjä ja apuna Tuula Kalilainen.
    Koulutus tapahtuu pienessä ryhmässä joten paikkoja on rajoitetusti ja
    kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään kuusi (6).
   
    Kurssin hinta 2 päivää  250,00 euroa.

Tiedustelu ja iloittautuminen puh. 045 -204 9880 Tuula Kalilainen


Hoitavat ja mineraalirikkaat vuorisuolatuotteet hyvinvointiin myynnissä:

Suolakidetuikut
Suolakidelamput
Hieno ja karkea ruokasuola
Kylpysuolat
Suolasaippua


Suolatuotetietoa:

Suolalamput ja -tuikut - suolalampun lumoissa

Aito suolalamppu on luonnollinen ilmanpuhdistaja. Suolakiven sisällä oleva lämmönlähde lämmittää suolan, jolloin siitä vapautuvat negatiiviset ionit puhdistavat ja neutralisoivat hengitysilmaamme. Puhtaamman huoneilman lisäksi suolalamppu luo ympärilleen pehmeää, lämmintä valoa ja tunnelmaa.
Suolalamput ja tuikut helpottavan allergia- ja astmasairauksista kärsivien oireita. Suolalamppu myös neutralisoi kodin huonepölyä ja jopa tupakansavua.

 

Suolatuikut ja suolakivet saunassa

Saunassa suolatuotteet saavat aikaan pehmeän löylyn ja tuo pehmeyttä löylyyn, nesteet poistuvat kehosta paremmin ja hengitys tiet avautuvat. Tunnelma saunassa on lempeä ja pehmeä, kokeile niin huomaat eron. Erityisesti sähkösaunassa pehmentää kuivaa ja sähköistä saunailmaa.

 

Suolakylpy

Suolakylpy perustuu osmoosiin ja on erittäin puhdistava toimenpide. Käytä 1-8% suolapitoisuutta, esim. 1 kg Himalajan suolaa ammeelliseen vettä. Kaada suola ammeeseen ja lisää sen verran vettä että suola peittyy. Odota kunnes suola on liuennut ja lisää loppuvesi. Käytä kehonlämpöistä vettä. Muita kylpytuotteita et tarvitse. Kuivaa iho pyyhkeeseen kylvyn jälkeen, älä huuhtele! Muista että voimakas puhdistautuminen on raskasta verenkierrolle, joten jos olet heikkokuntoinen tai sinulla on sairauksia, keskustele asiasta ensin lääkärisi kanssa. Voit tehdä myös pelkän jalkakylvyn.

 

Suolasaippua

Hiero saippuaa kevyesti saunanlämpimälle, kostealle iholle. Kääriydy pyyhkeeseen ja lepää tunnin ajan. Halutessasi juo yrttiteetä. Suolan vaikutuksesta keho alkaa lämmetä ja hikoilla. Menetelmä avaa ja puhdistaa ihohuokoset, ja vastaa kolmepäiväistä dieettiä. Käyttö myös psoriasikseen, atoopiseen ihottumaan ja aknen hoitoon. Kasvoille tehty suolavesi tai suolasaippua poistaa epäpuhtauksia ihosta ja tekee ihon pehmeäksi, saat hyviä mineraaleja. Ihosi voi paremmin. Sopii myös käsienpesuun desinfioiva vaikutus.


Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen voit pestä kädellä ihoasi. Halutessa suolan voi jättää iholle ja antaa vaikuttaa saunassa, jonka jälkeen iho huuhdellaan.
Vuorisuolasaippuaa voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta suola palanen ja sivele iholle. Suola estää bakteerien aiheuttaman hien hajun.

 

Suolahengitys

Suolahengitystä varten tarvitset kattilallisen höyryävän kuumaa vettä. Valmista 1-8% suolaliuos, ja lisää se kuumaan veteen. Kumarru astian ylle ja peittele pää pyyhkeellä ettei höyry karkaa. Hengitä syvään 10-15 minuuttia. Suolahengitys helpottaa flunssaista oloa, irrottaa limaa ja auttaa astmaan. Kokeile myös korvatulehdukseen.


Suolakääreet

Valmista suolakääre 1-8% Himalajan suolaliuoksesta. Mitä vaikeampi vaiva, sen voimakkaampaa liuosta tarvitaan. Kaada liuosta talouspaperille tai sideharsoon ja aseta ongelma-alueelle. Kokeile suolaan kastettuja suolasukkia ja kylmiä kääreitä kuumeen laskemiseen. Antiseptisen ominaisuutensa ansiosta suolaliuos rauhoittaa ihoa, hillitsee bakteeritulehduksia ja hillitsee kutinaa. Sopii hyvin myös akneen ja ihottumiin.

 

Suolakuorinta

Sekoita hienoa suolaa esimerkiksi hunajaan tai oliiviöljyyn. Lisää halutessasi tuoreita yrttejä. Hiero seosta iholle, anna vaikuttaa löylyn lämmössä. Huuhtele. Kokeile erilaisia sekoituksia: vain mielikuvitus on rajana. Vinkkaa myös meille parhaat suolakuorinnat!

 

Kristallisuola - ruususuola

Kristallisuola on luonnonmukaista suolaa, jota ei ole teollisesti käsitelty. Suola puhdistaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
Kristallisuola sisältää 84 erilaista mineraalia, alkuainetta, kuten magnesium-, kalsium-, kalium-, mangaani- ja fosforisuoloja, kromia, rautaa, fluoria, kuparia, jodia, seleeniä ja piitä. Hienoa ja aitoa luonnonsuolaa. Maustaa ruuan ja antaa parempaa makua ruokiin, käytetään kuten tavallista suolaa.
Kristallisuolan täydellisen luonnollinen koostumus huolehtii kehomme useista toiminnoista mm. neste-, ph- ja sokeritasapainosta.